Az Oolong tea 6 jótékony hatása

Zsírégető Oolong tea

Az Oolong Tea 6 jótékony hatása

Az oolong tea a zöld és a fekete között található félúton. A készítése során csak részben engedik befejezni oxidációs folyamatot.

Az oolong rendelkezik a zöld és a fekete tea jótékony tulajdonságaival is így a világon számos tea faj közül talán Oolong tea rendelkezhet a legtöbb előnnyel.

Az összes többi tea közül az oolong teában található a legtöbb az úgynevezett polimerizált polifenolokból. A polifenolok teszik a teát igazán hatásossá a fogyásban.

Hatékonyabb zsírégetés

Az Oolong tea zsírégető hatását már kutatásokkal is kimutatták. És egy összefoglaló cikket is írt az Oolongtea.hu a fogyókúra és az Oolong kapcsolátáról.

Az oolong tea napi fogyasztása segíthet a hatékonyabb fogyásban csökkentheti az egészségtelen ételek utáni sóvárgást, azáltal hogy olyan enzimeket aktivál a testünkben, amelyek felgyorsítják az zsírégetést illetve az anyagcserét.

Ezenkívül képes blokkolni a zsírok felszívásádát. Így ahelyett, hogy lerakódnának, egyszerűen kiürülnek a szervezetből.

Emésztést javító hatás

A tea lúgosítja az emésztőrendszert, csökkenti a gyulladásokat, segíthet a reflux ellen is. Mivel enyhén fertőzésgátló segíthet kitisztítani a baktériumakat az emésztőrendszerből.

Szebb bőr

Az ekcéma gyakran együtt jár allergiával és érzékenységgel.Az oolong képes elnyomni ezeket az allergiás reakciókat, a szabad gyökök eltávolításával a szerevezetből. Az oolong fogyasztása nagyban lecsökkentheti az öregedési folyamatokat.

Szebb egészségesebb haj

A magas antioxidáns tartalma segít megelőzni a hajhullást. A haj dúsabb és fényesebb lehet tőle. A tea kedvező hatásai akár egy héten belül is tapasztalhatóak, és jelentős javulást tapasztalhatunk bőrükön.

Egészséges csontok

A teában található antioxidánsok és kalcium segíthetnek a fogszuvasodás ellen. Az oolong hatóanyagai segítik az ételeinkből bevitt ásványi anyagok hatékonyabb megkötését.

Teljesítmény és figyelem fokozása

Jó hatással van a mentális teljesítményre. A koffein tartalma segíthet a szellemi teljesítmény növelésében, és a figyelem fenntartásában.

Az oolong képzi az alapját a méregtelenítő teakeverékünknek, és ez csak egy összetevő a  számos jótékony hatású gyógynövény közül. Próbáld ki most 14 napos méregtelenítő teakeverékünket.

Vélemény, hozzászólás?

Leave the field below empty!

Close Menu
×

Cart