Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a tea összetevői?

Oolong tea, hibiszkusz, szárított gyömbér, gyermekláncfű levél, szárított narancshéj, ginzeng,  eperlevél Bővebben

Hogyan fogyasszam a teát?

Javasolt reggelente, vagy napközben inni, frissítő teaként fogyasztva az élénkítő és koffein tartalma miatt. Emésztést segítő hatása miatt javasoljuk étkezések után vagy közben fogyasztani. Estére már nem ajánlott.

Milyen íze van a teának?

A tea a vásárlóink szerint nagyon finom, kellemes, illetve nyugodtan adhatsz hozzá mézet a tea hatását nem befolyásolja. 

Biztonságos a tea fogyasztása?

A tea fogyasztása előtt mindenképp ellenőrizd az összetevőket, hogy nem vagy-e allergiás valamelyikre. Illetve a fogyasztása előtt a kérd ki az orvosod vagy gyógyszerészed véleményét! Az első adag teához javasoljuk, hogy gyengébbre készíts el, hogy lásd hogyan reagál a szervezeted.

Mit kell ennem a tea fogyasztása közben?

Nem kell másképp étkezdned, mint eddig. Ne hagyd ki az étkezéseket. Nincs szükség arra, hogy éheztesd magad. Javasoljuk a napi 5x-i, de kisebb étkezéseket. A hatékonyabb méregtelenítés érdekében ajánljuk a zsírszegény étrendet, sok zöldség, feldolgozatlan ételek fogyasztását.

Várandós és szoptatós kismamák is fogyaszthatják?

A tea nem tartalmaz káros összetevőket, de alapvetően nem ajánljuk a tea fogyasztását. Mindenképpen kérd ki a fogyasztás elött orvosod vagy gyógyszerészed véleményét!

Close Menu
×

Cart