Szállítási és fizetési információk

Szállítás:

A Foxpost segítségével szállítjuk a csomagodat.  A szállítás díja házhozszállítás esetén 1290 Ft, Foxpost csomagautomatába kérve 690 Ft

A szállítási idő a lakóhelytől függően, a csomag feladásától számított 1-4 munkanap. 

Amint a csomagodat elkészítettük és átadtuk a futárszolgálatnak emailben fogunk értesíteni. 

Házhozszállítás

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra. A futár a kézbesítés napján, a rendelés során megadott telefon számon egyeztetni fog veled a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás munkanapon 8.00 és 17.00 óra között történik.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, hosszan csengessen, stb).

Csomagautomatás átvétel

Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheted a munkahelyedre a csomagot akkor ajánljuk a csomagautomatás átvételi módot.

Amennyiben csomagautomatás szállítást választod, a rendeléskor meg kell adnod, hogy melyik automatába szeretnéd kérni a csomagot.
A hozzád legközelebbi csomagautomata kiválasztásához használd: Foxpost csomagautomata kereső.

Miután a csomagod megérkezett az automatába SMS-ben értesítőt fogsz kapni.  
Az automatánál pedig az SMS-ben kapott azonosító beütésével veheted át a csomagodat.
Utánvétes fizetés esetén pedig bankkártyával fizetheted ki a csomagodat és ezután fog kinyílni a csomagautomata rekesze.

Fizetés:

Közvetlen banki átutalás (-100Ft kedvezmény)

Amennyiben ezt az opciót választod a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra fizetheted ki a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának. (Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy ez a fizetési mód nem azonnali, az összeg beérkezése másnapra is csúszhat.)

Bankkártyás fizetési lehetőség (Barion) (-100Ft kedvezmény)

A bankkártyás fizetési lehetőséget a Barion rendszerén keresztül biztosítjuk. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webshopunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció a Barion rendszerében, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet.

Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerén, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az email címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Elfogadjuk:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Akár bankkártya nélkül is fizethetsz a Barion-on keresztül.
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Illetve, amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Utánvétes fizetés átvételkor

Ez esetben a csomagátvételekor fogsz fizetni.  Szállítási módtól függően: vagy a futárnak fogsz fizetni, vagy az automatánál átvételkor bankkártyával.

Close Menu
×

Cart